Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (2024)

Ben je je volgende avontuur aan het plannen? Hoewel het verkennen van nieuwe steden spannend kan zijn, is het essentieel om op de hoogte te blijven van mogelijke risico's, vooral als het om overvallen gaat. Hier is een overzicht van de steden die het meest vatbaar zijn voor overvallen in Amerika, waar dieven zich op richten en wie het meeste risico loopt.

Baltimore, Maryland

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (1)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Baltimore is een levendige stad met een rijke geschiedenis, maar staat ook bovenaan de lijst wat betreft overvallen, met 556 incidenten per 100,000 inwoners. Dieven in Baltimore zijn vaak uit op elektronica zoals smartphones en laptops, contant geld, creditcards en sieraden. Zowel inwoners van buurten met veel criminaliteit als toeristen die het gebied niet kennen, zijn gemeenschappelijke doelwitten. Bewaar uw waardevolle spullen altijd veilig en blijf op de hoogte van uw omgeving, vooral op drukke plaatsen.

Memphis, Tennessee

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (2)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Memphis staat bekend om zijn muzikale erfgoed en heeft helaas een hoog overvalcijfer van 372 per 100,000 inwoners. Vaak gestolen voorwerpen zijn onder meer persoonlijke elektronica, contant geld, creditcards en voertuigen. Lokale bewoners, vooral in economisch achtergestelde gebieden, en toeristen zijn vaak het doelwit. Blijf waakzaam en vermijd het openlijk tentoonstellen van dure spullen.

Philadelphia, Pennsylvania

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (3)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Met 370 overvallen per 100,000 inwoners is Philadelphia een andere hotspot. Dieven gaan vaak achter smartphones, portemonnees, handtassen en fietsen aan. Forensen, toeristen en inwoners die gebruik maken van het openbaar vervoer moeten bijzonder voorzichtig zijn. Zorg ervoor dat uw bezittingen altijd op een veilige plaats staan ​​en vermijd 's nachts geïsoleerde gebieden.

Oakland, Californië

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (4)

Beeldcredits: Pexels / Mo Eid

Oakland is met 639 overvallen per 100,000 inwoners een risicovolle stad, vooral voor middelgrote locaties. Vaak gestolen items hier zijn onder meer elektronica, contant geld, sieraden en auto's. Bewoners in minder welvarende buurten en toeristen zijn vaak het doelwit. Wees extra voorzichtig met uw waardevolle spullen en blijf in goed verlichte, bevolkte gebieden.

Cleveland, Ohio

Cleveland kent 426 overvallen per 100,000 inwoners. Persoonlijke elektronica, contant geld, creditcards en persoonlijke identificatiedocumenten worden vaak gestolen. Zowel inwoners van gebieden met veel criminaliteit als bezoekers lopen gevaar. Houd uw spullen altijd dichtbij en houd rekening met uw omgeving, vooral op drukke plaatsen zoals markten en festivals.

San Francisco, California

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (6)

Beeldcredits: Shutterstock / ventdusud

De schoonheid van San Francisco ontslaat het niet van misdaad, met een diefstalpercentage van 301.62 per 100,000 inwoners. Dieven hebben het gemunt op elektronica, camera's en toeristische bezittingen. Toeristen, vooral in populaire gebieden zoals Fisherman's Wharf, moeten zeer voorzichtig zijn. Gebruik antidiefstaltassen en vermijd te veel contant geld.

Detroit, Michigan

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (7)

Beeldcredits: Shutterstock / f11photo

Detroit is, met 355 overvallen per 100,000 inwoners, ook een stad waar je voorzichtig mee moet zijn. Dieven stelen vaak contant geld, elektronica, voertuigen en sieraden. Bewoners in wijken met lagere inkomens en toeristen zijn gemeenschappelijke doelwitten. Houd uw waardevolle spullen verborgen en blijf alert, vooral in gebieden die bekend staan ​​om de hoge criminaliteitscijfers.

Albuquerque, New Mexico

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (8)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Albuquerque ervaart 319 overvallen per 100,000 inwoners. Veel voorkomende diefstallen zijn onder meer persoonlijke elektronica, voertuigen, contant geld en fietsen. Inwoners van gebieden met veel criminaliteit en toeristen zijn vaak het doelwit. Beveilig altijd uw bezittingen en loop 's nachts niet alleen.

St. Louis, Missouri

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (9)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

St. Louis heeft een overvalpercentage van 370 per 100,000 inwoners. Dieven zijn hier vaak uit op contant geld, elektronica, voertuigen en persoonlijke identificatie. Zowel bewoners als toeristen lopen risico, vooral in economisch achtergestelde buurten. Wees waakzaam, vermijd slecht verlichte ruimtes en bewaar uw waardevolle spullen veilig.

Kansas City, Missouri

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (10)

Beeldcredits: Shutterstock / Tupungato

Kansas City meldt 339 overvallen per 100,000 inwoners. Elektronica, contant geld, sieraden en auto's worden vaak gestolen. Inwoners van gebieden met veel criminaliteit en bezoekers moeten extra voorzichtig zijn. Houd uw bezittingen in de gaten en blijf in veilige, bevolkte gebieden.

Washington, DC

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (11)

Beeldcredits: Shutterstock / cpaulfell

De hoofdstad van het land heeft een overvalpercentage van 529 per 100,000 inwoners. Dieven richten zich vaak op contant geld, smartphones en andere persoonlijke elektronica. Toeristen die bezienswaardigheden en drukke gebieden bezoeken, lopen vaak gevaar. Houd uw omgeving in de gaten en voorkom dat u waardevolle spullen in het openbaar laat zien.

Los Angeles, California

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (12)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Los Angeles kent 281 overvallen per 100,000 inwoners. Veelvoorkomende doelwitten zijn onder meer smartphones, contant geld en sieraden. Zowel toeristen als inwoners, vooral in drukke gebieden als Hollywood en Downtown LA, moeten alert blijven. Gebruik schoudertassen en vermijd het gebruik van uw telefoon in het openbaar.

Chicago, Illinois

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (13)

Beeldcredits: Shutterstock / Songquan Deng

Chicago meldt 278 overvallen per 100,000 inwoners. Dieven stelen vaak contant geld, elektronica en persoonlijke identificatie. Toeristen in gebieden als de Magnificent Mile en gebruikers van het openbaar vervoer moeten bijzonder voorzichtig zijn. Houd waardevolle spullen veilig en blijf waakzaam op drukke plaatsen.

Miami, Florida

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (14)

Beeldcredits: Pexels / Elvis Vasquez

Miami, met 320 overvallen per 100,000 inwoners, ziet dieven zich richten op contant geld, elektronica en sieraden. Toeristen in South Beach en andere populaire gebieden moeten extra voorzichtig zijn. Zorg ervoor dat u geen grote hoeveelheden contant geld bij u heeft en houd uw bezittingen dichtbij.

Houston, Texas

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (15)

Beeldcredits: Shutterstock / Sean Pavone

Houston meldt 285 overvallen per 100,000 inwoners. Vaak gestolen voorwerpen zijn onder meer smartphones, portemonnees en auto's. Zowel inwoners als toeristen, vooral in drukke binnenstadsgebieden, moeten waakzaam blijven. Beveilig uw bezittingen en vermijd 's nachts slecht verlichte ruimtes.

Blijf veilig tijdens uw reizen

Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (16)

Beeldcredits: Shutterstock / Halfpoint

Hoewel deze steden een hoger aantal overvallen kennen, zijn er stappen die u kunt nemen om uzelf te beschermen:

  • Blijf waakzaam: Houd altijd rekening met uw omgeving.
  • Beveilig uw bezittingen: Gebruik antidiefstaltassen en bewaar waardevolle spullen uit het zicht.
  • Reizen in groepen: Er schuilt veiligheid in cijfers.
  • Gebruik technologie: gebruik apps die de persoonlijke veiligheid verbeteren en uw bezittingen volgen.

Door op de hoogte en voorbereid te blijven, kunt u van uw reis genieten terwijl u de risico's minimaliseert. Veilig reizen!.

Meer van De Groene Reis

Top 10 trending reisbestemmingen 2024

6 essentiële bankapps voor internationaal reizen – Uw financiën onderweg beheren

Reizen met kinderen – 10 tips voor onvergetelijke gezinsvakanties

Uitgelichte beeldcredits: Shutterstock / Andrea Piacquadio.

Omwille van de transparantie is deze inhoud gedeeltelijk ontwikkeld met AI-hulp en zorgvuldig samengesteld door een ervaren redacteur om informatief te zijn en nauwkeurigheid te garanderen.

Gerelateerde berichten:

Top 16 landen die Amerikanen lucratieve vacatures in het buitenland biedenTop 10 landen waar Amerikanen met pensioen gaan17 redenen waarom Amerikanen politiek inruilen voor paspoorten20 meest transgendervriendelijke staten in de VSDe lelijke waarheid over dierentoerisme in AfrikaWaarom Amerikanen de VS aan de kant zetten20 spannende avonturen die Amerikanen kunnen beleven in Zuid-AmerikaBestemmingen die in theorie beter zijn dan in werkelijkheid voor Amerikanen21 redenen waarom kamperen slecht is25 ONGELOOFLIJKE internationale bestemmingen voor Amerikaanse reizigersDe kosten van comfort: wat er nodig is in deze 22 Amerikaanse staten19 majestueuze heiligdommen: verkenning van de meest verbluffende nationale parken ter wereld15 strategieën om te vliegen en niet ziek te worden20 geniale hacks: de kunst van het kleine budgetreizen beheersenWaarom worden Amerikanen beschuldigd van ongevoeligheid? 19 Voorbeelden20 Amerikaanse steden om aan te bevelen aan de internationale reiziger20 epische golven: topsurfparadijzen voor sensatiezoekers22 bestemmingen die Britten uit Londen lokken - Beyond the Big Smoke21 dure diëten die Amerikaanse reizigers moeten vermijden19 perfecte voorjaarsvakanties in Colorado20 wilde ontsnappingen - de ultieme safari-avontuurbestemmingen21 meest vervelende gewoontes van reisgenotenIs uw portemonnee hier klaar voor? De ultieme gids voor de duurste plaatsen van Amerika om te bezoeken21 manieren waarop Gen X de Amerikaanse economie beïnvloedde21 idyllische redenen om te luieren in Idaho21 Essentiële overlevingstips voor het overleven van je epische Van Trip-avontuur18 verbazingwekkende manieren waarop reizen de komende twintig jaar zal veranderenTop 14 armste staten in Amerika en wat reizigers moeten weten21 reishacks om uw koffer te organiseren als een professional van wereldklasse15 van 's werelds laatste echte nomadengemeenschappen - Wanderers of the Modern Age
Deel op X (Twitter)Delen op FacebookDelen op PinterestDeel via e-mail flipbord" xlink:href="#Flipboard"> Deel op Flip it
Reiswaarschuwing! Deze Amerikaanse steden hebben het hoogste aantal overvallen - The Green Voyage (2024)
Top Articles
Historical Overview of Boone County, Kentucky · Chronicles of Boone County · BCPLOMEKAS
ᐅ Domestic Violence Registry – Kentucky (KY) – Domestic Violence Registry
Lowe's Garden Fence Roll
Citibank Branch Locations In Orlando Florida
Tesla Supercharger La Crosse Photos
Hocus Pocus Showtimes Near Harkins Theatres Yuma Palms 14
Www.politicser.com Pepperboy News
Craigslist Cars And Trucks Buffalo Ny
Canelo Vs Ryder Directv
Acbl Homeport
Truist Drive Through Hours
Sitcoms Online Message Board
Santa Clara Valley Medical Center Medical Records
Mile Split Fl
Average Salary in Philippines in 2024 - Timeular
Weather Rotterdam - Detailed bulletin - Free 15-day Marine forecasts - METEO CONSULT MARINE
Palm Springs Ca Craigslist
Amortization Calculator
Katie Sigmond Hot Pics
What Channel Is Court Tv On Verizon Fios
Air Quality Index Endicott Ny
Hannaford To-Go: Grocery Curbside Pickup
Craigslist Lake Charles
City Of Durham Recycling Schedule
FAQ's - KidCheck
Claio Rotisserie Menu
Hrconnect Kp Login
Bayard Martensen
Nurofen 400mg Tabletten (24 stuks) | De Online Drogist
25Cc To Tbsp
Bad Business Private Server Commands
Dumb Money, la recensione: Paul Dano e quel film biografico sul caso GameStop
El agente nocturno, actores y personajes: quién es quién en la serie de Netflix The Night Agent | MAG | EL COMERCIO PERÚ
Goodwill Houston Select Stores Photos
1-800-308-1977
Andhra Jyothi Telugu News Paper
Shih Tzu dogs for sale in Ireland
Why I’m Joining Flipboard
3 bis 4 Saison-Schlafsack - hier online kaufen bei Outwell
Www Craigslist Com Atlanta Ga
Costco Gas Foster City
Advance Auto.parts Near Me
Lyons Hr Prism Login
Nearest Wintrust Bank
Online College Scholarships | Strayer University
Is Chanel West Coast Pregnant Due Date
French Linen krijtverf van Annie Sloan
Greg Steube Height
Houston Primary Care Byron Ga
Craigslist Monterrey Ca
Karen Kripas Obituary
Affidea ExpressCare - Affidea Ireland
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6519

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.